30 Mart 2013 Cumartesi

Tanrıçavari Ciltler



Sabah uyandığınızda güneşli bir gün nasıl mutlu ediyorsa sizi, aynı şey değil midir pürüzsüz ve parlak cildinizi görmek de? Sokakta, sosyal ortamınızda ve iş ortamınızda, insanlarla iletişim kurduğunuz anda kendinizi iyi hissetmeniz yüz ve cilt bakımınız ile başlar. Cilt ve saç bakımınız ile öz güveniniz artar.Güzelliğiniz, olumsuz her şeye rağmen sizi iyi hissettirebilecek en iyi dostunuz olabilir bazen.Güzelliğiniz ruh sağlığınıza destek olur evet ama , mesele sadece ‘güzellik’ değil elbette.






En başta sağlık.Cildiniz her hava koşulundan etkilenir.Fazla rüzgar , fazla güneş cilde zarar!Soğuk havalar yüzünden hem kötü cilt görünümlerine bir de yanında o çatlakların can acısını çekmeye ne gerek var ki!Dikkatsiz davranarak güzel yüzlerimizi fazla güneş ile lekelemeye de gerek yok…Tek yapmamız gereken doğru ürünler ile düzenli bakım.Cildiniz için seçtiğiniz doğru cilt bakım ürünleri ile cildinizi şehrin kirli havasından da , stresin getirisi vücudunuzun tepkilerinden de korur ve sadece görüntü olarak değil , sağlık olarak da cildinizi güvence altına alırsınız.








Magazin dergilerinde gezinirken biz kadınların dikkatini en çok ne çeker? ’Mankenlerin' boyları, beden ölçüleri mi? Bence öncelikle yüzleri, yüzlerinin o temizliği ve pürüzsüzlüğü; bazen yüzlerindeki makyajın bile doğallığını hissettirdiği o yüzlerine bakmaz mıyız? Cildinize gereken önemi verirseniz içinizdeki her kadında olan tanrıçayı gün yüzüne çıkarırsınız ve ne derler bilirsiniz; her kadın buna değer.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder