14 Ocak 2014 Salı

Nişan Telaşı

Bir nişan gecesinin kusursuz olması için her şeyi defalarca kontrol etmek gerekiyormuş. Geçen hafta kendi nişanımda bizzat öğrendim. Nişanın gerçekleşeceği mekan, davetli listeleri, nişan pastası, orkestra, müzikler, nişanlık, yemekler gibi uzayan bir liste. Bunların hepsine tek başınıza hakim olmak oldukça zor. Eş, dost, arkadaş, kardeş yerine profesyonel bir ekiple çalışmak en doğrusu. En başından güzel bir organizasyon şirketi ile anlaşmak şartmış. Nişanda gördük öğrendik.



Düğün için artık makyözünden organizasyonuna kadar deneyimli kişiler ile çalışacağız. Nişan gecesinden tam iki gün önce provada bembeyaz nişanlık modelimin üzerine vişne suyu döküldü. Hem de boydan boya. Yapacak bir şey yok hemen bir kuru temizlemeye götürdük. Fakat boşuna hiç bir kuru temizlemeci bu lekeyi çıkartamayacaktı. Bu sebep ile acil olarak yeni bir nişanlık bulmam gerekiyordu. Bir arkadaşım daha önce nişanlık için Abiyefon isimli bir online alışveriş sitesine öz atmış fakat acaba ne kadar sürede gelir diye emin olamayıp sipariş vermemiş. Son çare yapacak bir şey yok diye Abiyefon online alışveriş sitesinden beğendiğim bir modeli sipariş ettim. Doğruyu söylemek gerekirse Abiyefon'da pek çok güzel abiye modelleri, gece elbiseleri, nişanlık modelleri bulunuyordu. Tek korkum elbisemin kargoya verilip de elime ulaşmasının kaç gün süreceğiydi. Neyse ki korktuğum gibi olmadı.



Nişanlık modelim hemen ertesi gün sabah kargoya veriliş ve akşama doğru elimde oldu. Bana da tadilat için bir gün kalıyordu. Fakat elbiseyi deneyince tadilata hiç gerek kalmadığına karar verdik. Elbise modeli üzerime tam oturdu. Artık nişana hazırdım. Hiç provasız bir kaç gün içerisinde yeni baştan bir nişana hazırlanmış oldum. Üstelik yeni elbisem eskisinden çok daha güzeldi. En güzel abiye modelleri için siz de Abiyefon'u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder