18 Ocak 2013 Cuma

Calvin Klein



Modayı yakından takip edenlerin vazgeçemedikleri, ünlü Amerikan tasarımcı Calvin Klein’ın kendi adını taşıyan markası modanın gerisinde kalmak istemeyenlerin favorisi haline gelmiş durumda. Calvin Klein parfüm ise sektöre en çok satanlar arasında yer alıyor.

Calvin Klein Europa ise Calvin Klein markasının son yıllarda çıkardığı en başarılı kokulardan birisi.  Herkesin kokusu tanıdığı bu parfüm herkesi kokusuyla herkesi etkiliyor. Kendisine güvenen kadınların bir numaralı tercihi olma özelliğiyle farkını belli etmesinin yanı sıra erkekleri etkileyen parfümlerin de başında geliyor. Harika bir hediye olmasının yanı sıra kendini şımartmak isteyenler için de harika bir seçim. Üst notalarda nar, hurma ve taze yeşiller,  orta notalarda lotus, champaca çiçeği siyah orkide, ve alt notalarda sıvı amber, siyah menekşe, krem tonu ve maun ağacı bulunuyor, son derece fresh bir kokuya sahip.

Bu dünyaca ünlü markanın ürünlerine sahip olmak artık hayal değil. Çeşitli kozmetik sitelerinde CalvinKlein fiyat indirimleri ile parfümleri ve diğer ürünleri son derece uygun fiyatlara bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder