31 Ocak 2013 Perşembe

Estée Lauder ile Güzel Olmak Zor Değil


Kadın güzelliği ve bakımı söz konusu olduğunda önde gelen markalardan birisi olma özelliğini elinde bulunduran Estée Lauder, Estée Lauder ve eşi Joseph Lauder tarafından kuruldu. 1900'lü yılların başından beri kadınların yanında olan bu ünlü marka, neredeyse bir asırdır devam eden popülaritesiyle güvenilirliğini kanıtlamış durumda. Hayvanseverlerin büyük oranda bu markayı tercih etmelerinin sebebi ise ürünlerin test edilmesi aşaması sırasında hiçbir şekilde hayvanların kullanılmamasıdır.

Göz ve çevresi konusunda etkili ürünlere sahip olan Estée Lauder göz kremi ile orta yaş ve üstü kadınların imdadına yetişiyor. Sadece orta yaş ve üstünün değil her yaştan kadının kullanması gereken bu ürün göz çevresindeki dokuya işleyerek bu dokuyu sağlamlaştırıyor ve gençleştiriyor. Düzenli olarak uygulandığında harika sonuçlar veriyor. Kısa sürede ince çizgilerin yavaş yavaş kaybolduğu ve cildin nemlendiği gözlemlenebilir.


Greyfurt, portakal, mandalina ve bergamut ya da çiçek kokuları ile son derece feminen bir kokuya sahip olan Estée Lauder parfüm, yine her yaştan kadına hitap ediyor. Manhattan merkezli bu ünlü kozmetik devi Estée Lauder, ürünlerinin kalitesiyle kullanıcısını pişman etmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder