5 Şubat 2013 Salı

Jean Paul Gaultier



Bütün zamanların baştan çıkarıcı etkiye sahip mucize kokunun sizin olmasını ister miydiniz? Şık tasarımı ile güçlü erkeğin kokusunu barındıran Jean Paul Gaultier Le Male bu isteğinizi karşılayan en iyi seçim.
Seksenli yılların başında “ modanın korkunç çocuğu” adıyla anılan Jean Paul Gaultier eşsiz tasarımları dünyayı sarmış durumda. Geçmişten gelen bu güçlü deneyim modada yeni çağlar açmış. Modanın masum ve bir o kadar da kışkırtıcı tasarımcısı olarak bilinen Jean Paul Gaultier, gençliğin taleplerini ve kararsızlıklarını tasarımlarıyla en iyi yorumlayan bir modacı olarak tarihe geçmiş.

Jean Paul Gaultier Le Male Edt 200 ml şişesi denizci kıyafetini anımsatan o ünlü parfümü ile koku dünyasında kendine en tepelerde güzel bir yer etmiş durumda. Etkileyici kokusu kadınların her zaman dikkatini çekmiştir. İçeriğinde; pelinotu, bergamot, kakule, lavanta, portakal çiçeği, tarçın, kimyon, misk, amber, vanilya ve tonka fasulyesi kokularını barındıran bu parfüm, erkeğin güç ve şehvet sembolü. Seksi ve ferah kokusu nane ve vanilya notalarıyla erkeğin baştan çıkartıcı bir silahı olarak biliniyor. Jean Paul Gaultier Le Male Edt 200 ml yarattığı etki göz önünde tutulduğunda bir erkeğin sahip olması gereken kokular arasında yerini almış durumda.

Kadın parfümlerinde de güçlü bir etkiye sahip olan Jean Paul Gaultier tasarımdaki estetiğini yine en iyi şekilde sunmuş durumda. Modacı tasarımlarında izlediği özgünlüğünü parfümlerinde de korumuş, kadın ve erkek kokusunda bir ekol haline gelmiştir.

Jean Paul Gaultier parfümlerine sahip olmak özellikle de çeşitli indirimlerin takibinden sonra çok kolay. Geçmişten gelen ve özgünlüğünü hiç yitirmeyen bu kokuları üzerinde barındırmak modern erkeğin ve kadının kendini kokularla tamamlamasını sağlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder