31 Temmuz 2013 Çarşamba

Duvarlarda Duvar Saati

''Evinizin duvarları ruh halinizi yakından etkiler. Eğer depresif bir kişiliğe sahipseniz evinizin duvarlarından sıklıkla etkilenirsiniz. Odanızda oturduğunuzda duvarlar üstünüze üstünüze gelir. Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız odanızın duvarlarını iç açıcı bir renge boyayın. Boyamakla iş bitmiyor tabi. Bir de duvar saati ve tablolarla odanızı hareketlendirin. Odanızda saat bulunması hayatınızı çok kolaylaştırır. İşlerinizi planlarken daha dikkatli ve özenli olursunuz. Sabah uyandığınızda saatin kaç olduğunu bilmeden şuursuzca dolaşmak size çok vakit kaybettirir. Oysa duvar saatinize bakarak günü kolayca planlayabilirsiniz.

Duvar Saati

Duvarlarınızı olabildiğince boş bırakmamaya çalışın derim. Yeni eve çıkmış biri olarak şunu belirtmeliyim ki duvarlar bir odanın en önemli yerlerinden. Duvarlarınız çok boş görünüyorsa odanıza en güzel eşyaları da getirseniz o oda bir türlü estetik görünmez. Duvarlarınızı asla boş bırakmamanızı öneririm.

Odanızda sandalye de mutlaka olmalı. Ani bir misafiriniz geldiğinde eğer koltuklarınız yeterli gelmezse, misafirlerinizi sandalyeye oturtabilirsiniz. Sandalyeleriniz renk renk olursa odanız çok daha renkli ve canlı görünür.Sandalye seçerken de konfora önem vermek gerekir. Rahatsız sandalyelerde oturmak size hiç keyif vermeyecektir. Puf minderli sandalyeler benim her zaman ilk tercihim olmuştur.
Sandalye


Duvar saati, tablo, sandalye, kitaplık ve puf minderler odamdan asla çıkaramayacağım eşyalardandır. Benim için oda demek, yaşam alanı, nefes alabildiğim yer demektir. İş stresinden ve her türlü sorundan arınmak için odama sığınırım. Bugüne kadar odamda vakit geçirmekten hiç şikayetçi olmadım. Bunun en temel sebebi odamın zevkime uygun döşenmiş olması.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder