16 Şubat 2014 Pazar

Yeni Nesil Moda


Eskiden insanların en çok önem verdiği moda unsurları saç, kıyafet, ayakkabı ve çantadan oluşuyordu. Okula ve işe giderken göze kötü gözükmemek adına, kendimizi iyi hissetmek adına en çok dikkat ettiğimiz unsurlar dış görünüşümüzdür. Fakat son yıllarda özellikle teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ile yeni moda unsurları da ortaya çıkmaya başladı.


Apple firmasının öncü olduğu telefon alanında son 5 yılda hayatımız değişti. Özellikle telefon kapakları konusunda yeni firmalar kuruldu, yeni sektörler oluştu. Hemen her köşede satılan telefon kapakları da çeşit çeşit. 2 tarafı da kapalı olan kapakların yanı sıra bir yüzü kapalı olan telefon kapakları da var. Seçenekler çok fakat seçim yaparken kendimize uygun olanı seçmeliyiz. Rengimizi, tarzımızı yansıtan bizleri mutlu edebilecek ürünler kullanmalıyız.

Gösterişi, süsü sevenler için de taşlı telefon kılıfları öneriyoruz. Taşlı telefon kılıflarında da çok seçenek mevcut. Özellikle alt tarafı plastik olan ve üst tarafı plastik üzerine parlak taşlarla kaplı olan taşlı telefon kılıfları bu tarzı sevenlere çok yakışıyor.

Telefon kılıfı bakarken herkes kendine özgü kılıf seçmelidir. Kendini anlatan, göze hoş gelen, baktığımız zaman rahatsız olmayacağımız ve kullanırken kolaylık sağlayacak olan kılıfları seçmek gerekir. Yoksa çevremizden kötü yorumlar, olumsuz tepkiler alabiliriz. Telefon kılıfı bakarken acele etmeden, iyice düşünüp hareket etmeliyiz ve bize uygun olanı kullanmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder