3 Temmuz 2014 Perşembe

Odaya Göre Gardırop Seçimi


Ev dekorasyonunda oturma odası ve salon dekorasyonundan sonra en fazla özeni isteyen mekan, yatak odasıdır. Belki kişiye özel olması bakımından, belki de kişiliğimizi en iyi yansıtan yer olması nedeni ile bu kadar çok önem veririz buraya. Ancak sebep ne olursa olsun, yatak odası dekorasyonunda gardırop büyük bir yere sahiptir.

Gardırop Neden Önemlidir?

Yatak odası dekorasyonunuz ne kadar güzel olursa olsun, odayı kapatan ve mekanı olduğundan daha basık gösteren bir gardırop ile her şeyi berbat edebilirsiniz. Bu nedenle en az yatak odası dekorasyonunuz kadar, gardırop seçiminize de dikkat etmelisiniz. Örneğin küçük bir yatak odanız varsa küçük ama bol çekmeceli bir gardırop alabilirsiniz. Ayrıca dolap kapısı yer kaplamasın diye sürgülü kapılara sahip dolapları da tercih edebilirsiniz. Renk olarak da asla koyu rengi tercih etmemelisiniz. Çünkü koyu renkler küçük odaları olduğundan daha karanlık ve küçük gösterebilir. Eğer eşyalarınız bu dolaba sığmamışsa da çeşitli organizerleri kullanarak giysilerinizi depolayabilirsiniz.

Yatak odası büyük olanlar için duvara boylu boyunca uzanan geniş gardıropların kullanımı uygun olabilir. Renk ve model seçiminde ise tamamen serbest olabilirler.

Özellikle evlilik hazırlığı yapan çiftleri sıkıntıya sokan mobilya alışverişi, söz konusu Evidea olduğunda yerini tasarruflu bir alışverişe bırakıyor. Çünkü kenyap mobilyalar ile yatak odası dekorasyonunuzu son derece uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder