1 Aralık 2017 Cuma

Tüy Dökücü Sprey

Neredeyse bütün kadınların ortak derdi olan istenmeyen tüy problemlerinden bahsedeceğiz. Ağda ve tüy dökücü sprey ile istenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok kolay!

Ağda Nedir?

Ağda, kıl köklerini zayıflatan ve düzenli kullanımda tüyleri komple yok eden bir tüy dökücü yöntemdir. Çam reçinesinden üretilen yapışkan, ısıtılarak vücuda uygulanır. Çok güçlü ve doğal bir yöntemdir. Sağlıklı bir yöntem olan ağda ile işlem yapmak çok yaşlı ya da çok genç bireylerde önerilmez. Uygulama yapılacak alanda kesik ya da yanık olmaması gerekmektedir. Erkeklerin yanak ve boyun bölgesindeki istenmeyen tüyler ağda ile alınabilir. Vücuttaki hassas olmayan bölgelerin tamamında ağda kullanılabilir.

Tüy Dökücü Spreyin Ağda Karşısındaki Avantajları

Ağdanın çok can yakan kullanımına karşılık tüy dökücü sprey kullanıldığını bile belli etmez.
Ağdanın kullanılamadığı durumlar mevcuttur. Regl döneminde vücutta oluşan ödemler üzerinde kullanılan ağda yapmak ağrılı bi süreç yaşatabilir. Tüy dökücü sprey ise keselenmekten çok farkı olmayan bir süreçtir.
Ağdanın yanında ağda kağıdı, ısıtıcı vb materyaller gerekirken sprey için yalnızca duş alma şansınızın olması ya da ılık su yeterlidir.

Ağda kadınlarda göğüs bölgesine ve erkeklerde sakal bölgesine uygulanmaz. Tüy dökücü ile istediğiniz bölgede işlem yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder