30 Kasım 2017 Perşembe

Kaş ve Kirpik Serumu

Uzun ve güçlü kirpikler için yeri geliyor takma kirpikler yeri geliyor bitkisel ürünler ile bakım yapmayı deniyoruz. Çeşit çeşit rimeller ile kirpiklerimizin daha dalgun gözükmesi için uğraşıyoruz. Karşı tarafı kandırmak yerine gerçekten güçlü ve sağlıklı kirpiklerimizin olmasını candan diliyoruz.

Bitkisel ürünlerden badem yağı gözü gerçekten çok fazla yakıyor. Vazelin ise görüşü kısıtlıyor. Kaş ve kirpik serumu ise kıl köklerini uyararak yeniden çıkmasını ve ileriye dönük olarak daha az dökülmesini sağlıyor. Kişinin sağlıklı ve doğal görünmesini sağlıyor.

Kaş ve Kirpik Serumu Kullanımı

Kaş ve kirpik serumunu kıl köklerine uygulamalısınız. Serumun yanında verilen aparatlar ile kullanılabilir. Bu aparatları kaybettiyseniz eyeliner ile kirpikleri, kulak temizleme çubuğu ile kaşlarınızı besleyebilirsiniz.

Kaş ve kirpik serumu kullanırken göze damlatmamaya özen gösterilmelidir. Dermatolojik onaylı ürünler, gözde herhangi bir problem oluşturmayacaktır. Fakat yine de gözlerimizi korumakta fayda var.

Ben Luis Bien kaş ve kirpik serumunu yatmadan önce kullanmayı tercih ediyorum. Yatmadan yaklaşık yarım saat öne kullandığımda ürün ilk andaki ıslaklığını kaybetmiş oluyor. Bu hem ürünün yastığa bulaşmasını hem de yatağa akmasını önlüyor. Sabah saatlerinde evden çıkarken kullanmak hem zamanımı alıyor hem de ıslak kaş ve kirpiklerin yağmur ve rüzgarlarla dağıldığını düşünüyorum.

Kirpikler de her tüy gibi uzama sınırı var. Eski erkek arkadaşım, sakallarının tıraşı hissettiğini ve tıraş olunca anında uzamaya başladıklarını söylüyordu. Kirpikler de sakallar da maksimum boyutlara ulaştıklarında uzamayı durduruyorlar. Yani kaş ve kirpik serumu ile doğal sınırlarımızın üzerine çıkamayız. Yalnızca maksimum verim alıp, daha gür ve sağlıklı kirpiklere ulaşabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder