15 Kasım 2017 Çarşamba

Manyetik Maske Nedir? Manyetik Maske Hangi Durumlarda Kullanılmalıdır?


Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. İlk kırışıklık ile ömrümün ne kadar hızlı geçtiğini fark etmem aynı ana denk geldi. Hayatın harala gürelesine karışmayıp, kenarda mı oturmalıyım? Yoksa bu kırışıklıklar ile güçlü bir şekilde savaşmalı mıyım? Manyetik maske, savaşmayı tercih edenlerin silahı! 


Manyetik Maske Nedir? 


Vitaminler ve demir mineralleriyle desteklenmiş bir cilt bakım ürünüdür. Luis Bien Manyetik Maske, piyasadaki maskeler arasında fiyat-performans açısından en uygun olan üründür. Vücudu genç ve dinç gösteren bu maske ile kırışıklık yüzü görmeyeceksiniz. 

Her yüz maskesi gibi kullanımı kolay ve pratiktir. Maskeyi, bir yardımcı aparat ile yüzümüze sürüyoruz. On ile on beş dakika kurumasını bekliyoruz. İçin alacalı kısmı buradan sonra karşımıza çıkıyor. Kuruyan maskeyi, kutudan çıkan mıknatıs yardımıyla yüzümüzden çıkarıyoruz. Mıknatısı peçete ile sarmalı ve yüzümüzle temas etmediğine emin olmalıyız. Maske çıktıktan sonra kalan tabakayı yüzümüze yediriyor, bol mineral ile yüzümüzü güzelleştiriyoruz.


Manyetik Maske Hangi Durumlarda Kullanılmalıdır? 

  • Kırışıklıklarınızdan şikayetçiyseniz
  • Kuru cilt problemi yaşıyorsanız
  • Akne, sivilce ve gözenek problemleri yaşıyorsanız
  • Cildiniz soluk gözüküyorsa 
Manyetik maske yukarıdaki durumlar haricinde, haftalık cilt bakımı sırasında kullanılabilir. Herhangi bir yan etkisi ya da zararı bulunmaz. Cildi nemlendirmeye ve yapısının korunmasına yardımcı olur. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder